Yusuf Yazıcı, posteriyle konuşan taraftarla buluştu

Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Yazıcı, posteriyle konuşan taraftar Metin Burma'yla bir araya geldi. Yazıcı, "Sonunda Metin Dayı ile tanışma fırsatı yakaladım. Videodaki hali inanın dağın sadece görünen kısmıymış. Sıcak kalbi, sözleri, esprileriyle hepimizi kendine hayran bıraktı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Yazıcı, sokakta posteriyle sohbet eden Metin Burma ile görüştü. Yazıcı, "Büyüklerimizin sevgisi ve duasıyla inşallah Trabzonspor'umuzu zirveye taşıyacağız" dedi.

Trabzon’da sokakta asılı olan Yusuf Yazıcı’nın posteriyle sohbet eden Metin Burma'nın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Burma, Yazıcı’ya, "Sen oynadığında ben rahat ediyorum. Sen oyna, ben her maça iddiaya giriyorum" ifadelerini kullandı.

'YUSUF YAZICI’YI KARŞIMDA GÖRÜNCE HEYECANLANDIM'

Trabzsonspor, Metin Burma'ya hazırlanan bir videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Posterle konuştuğu görüntüleri anlatan Burma, "Yusuf kardeşimi görünce sanki karşımdaymış gibi çok heyecanlandım. Neredeyse fotoğrafı alıp, açsan sana bir yemek yedireyim gibi bir his geldi. İstedim ki canlı görüp, onunla görüşme yapayım" dedi.

Videonun sonunda sürpriz olarak Burma ve Yusuf Yazıcı bir araya geldi.

Yusuf Yazıcı, buluşmanın ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sonunda Metin Dayı ile tanışma fırsatı yakaladım. Videodaki hali inanın dağın sadece görünen kısmıymış. Sıcak kalbi, sözleri, esprileriyle hepimizi kendine hayran bıraktı. Büyüklerimizin sevgisi ve duasıyla inşallah Trabzonspor'umuzu zirveye taşıyacağız!" ifadelerine yer verdi.