Yeni Malatyaspor kulüp binasına silahlı saldırı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp binasına 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Saldırıda binanın camları kırıldı. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Başkan Adil Gevrek, "Malatyaspor'un 1 kuruşunu kimseye haraç olarak vermeyiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ​Antalyaspor maçı için kampta olan sarı- kırmızılı takımın Pınarbaşı'ndaki kulüp binasına gece saatlerinde kimliği belirsiz maskeli 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı.

Şüpheliler kaçarken güvenlik görevlileri, polise haber verdi. Yapılan incelemede, binaya 3 kurşunun isabet ettiği belirlendi. Kulüp yetkilileri ise tesislere gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

VALİ BARUŞ: ELİMİZDE ÖNEMLİ DELİLLER VAR

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek bugün oynan Antalyaspor maçının ardından, kulüp binasına düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Malatyaspor'un ligde önemli bir konuma geldiğini söyleyen Baruş, "Bir araçla ve görgü tanıklarının ifadesine göre 2 şahıs tarafından gerçekleştirilen bu ateşli silahlı olayını her yönüyle soruşturuyoruz. Emniyet güçlerimiz elindeki delilleri titizlikle değerlendiriyor. Kısa zamanda neticeye ulaşacağımıza inanıyorum. Elimizde önemli deliller var. Kimsenin Malatyaspor'un ve Malatya'nın huzurunu kaçırmaya yeltenmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Malatya Valisi Aydın Baruş

GEVREK: MALATYASPOR'UN HARAÇ VERMESİ SÖZ KONUSU OLAMAZ

"Yeni Malatyaspor'un burada haraç vermesi söz konusu olamaz" diyen Kulüp Başkanı Adil Gevrek, şunları söyledi:

"Bizi tehdit ederek, şantajla burada haraç isteyerek 4 tane kurşun değil, 100 tane de kurşun sıkılsa asla bu bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Bu konuda gerekirse canımızı da veririz, ama asla kimseye haraç vermeyiz. Bu yapılan basit bir şey değil. Gelip tesislere kurşun sıkacaksın, ondan sonra böyle bir şekilde haraç isteyeceksin. Böyle bir şeye bizim tarafımızdan taviz verilmeyecek ve biz Malatyaspor'un 1 kuruşunu kimseye haraç olarak vermeyiz. (MALATYA-DHA)

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek