Fenerbahçe taraftarları Ersun Yanal için toplandı

Fenerbahçe taraftarı, teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve getirilmesi için Samandıra Can Bartu Tesisleri önünde açıklama yaptı. Açıklamada, "Yanal'ın 2013-2014 sezonunda oynattığı futbolu özledik" ifadeleri kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe taraftarı, Ersun Yanal'ın teknik direktörlük görevine getirilmesi için Samandıra Can Bartu Tesisleri önünde eylem yaptı.

Sosyal medya üzerinden organize olan Fenerbahçe taraftarı, saat 20.00’de Fenerbahçe Samandıra Tesisleri önünde toplandı. Tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde Yanal için yönetime çağrıda bulunan taraftarlar, kısa bir açıklamada bulundular.

'YANAL'A HAKSIZLIK YAPILDI'

Açıklamada, "Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesini istiyoruz. Çünkü Ersun Yanal'ın 2013-2014 sezonunda oynattığı futbolu özledik. Ona haksızlık yapıldığını düşünüyoruz. Çok yanlıştı onun gönderilmesi. Şu an küme düşme hattında mücadele ediyoruz. Tarihimizin en kötü sezonunu yaşıyoruz. Bu taraftar bunu hak etmiyor" denildi.

Tesislerin önündeki yolu trafiğe kapatmak isteyen taraftarlara polis izin vermedi. Taraftarla, yaklaşık 1 saat sonra tesislerin önünden ayrıldı. (İSTANBUL/DHA)