Sedat İncesu, Galatasaray'dan istifa etti

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, görevinden ayrıldı. Uzun süredir ödeme yapılmadığını söyleyen İncesu, "Beni çoluğuma çocuğuma rezil ettiler. Çocuğumun kumbarasındaki parasını alıyorum" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu istifa etti. İncesu, "Florya’dan evime yürüyerek gidiyorum. Beni çoluğuma çocuğuma rezil ettiler" dedi.

Fanatik gazetesinden Metin Karabaş'a konuşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, görevini bıraktığını söyledi.

İncesu, "Artık bu kadar dayanabildim. Bizi Avrupa’ya göndermemek için elinden geleni yapanlar sonunda kazandı. Aylardır bir kuruş almadım. Şu an Florya’dan evime yürüyerek gidiyorum. Beni çoluğuma çocuğuma rezil ettiler. Çocuğumun kumbarasındaki parasını alıyorum" diye konuştu.

Sedat İncesu, Galatasaray'la Türkiye ve dünyada birçok başarıya imza atmıştı. İncesu, Galatasaray ile Türkiye'de 10 lig şampiyonluğu kazanırken, 5 kez Avrupa Şampiyonlar Ligi, 4 kez de Kıtalararası şampiyonluk başarısı elde etti.