Atiker Konyaspor, Aykut Kocaman'la anlaştı

Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman'la pazartesi günü sözleşme imzalanacağını duyurdu. Kocaman için hazırlanan video, "Yarım kalan hikayeler, sonlarının yazılmasını beklerler... #BaharGeldi" ifadeleriyle paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Atiker Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile anlaştıklarını açıkladı.

Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman'la anlaştıklarını duyurdu. Açıklamada, "Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman pazartesi günü kulübümüzün organize edeceği imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayacaktır. Sözleşmenin detayları imza töreninde spor kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Üçüncü kez Atiker Konyaspor'u çalıştıracak olan Kocaman için video yayınlandı. Kulübün Twitter hesabından "Yarım kalan hikayeler, sonlarının yazılmasını beklerler... #BaharGeldi" ifadesiyle paylaşılan videoda Kocaman'ın Konyaspor'dan ayrılırken yaptığı şu açıklamaya yer verildi:

"Nereye gideceğini bilmiyorum hayatın, ancak antrenörlüğe bir süre daha devam etme halim olursa seve seve dönüş yapabileceğim yerlerden birisi."

Atiker Konyaspor, Kocama döneminde ilk kez Türkiye Kupası kazanmış ve ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne katılmıştı. (HABER MERKEZİ)