Onur Kıvrak: Güzel bir şekilde noktalayacağım

Süresiz olarak kadro dışı bırakılan Trabzonsporlu Recep Onur Kıvrak, hakkındaki "maç sattı" iddiasına tepki gösterdi. "Trabzonspor’a ihanet etmem söz konusu bile olamaz" diyen Kıvrak, "Malatya maçında sahaya iğne ile çıktım" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun süresiz olarak kadro dışı bıraktığı ve kaptanlığını aldığı Recep Onur Kıvrak, hakkındaki iddialara tepki gösterdi.

Karadeniz Gazetesi'ne konuşan ve Evkur Yeni Malatyaspor maçında kalesinde gördüğü 5 gol nedeniyle "maç sattı" suçlamasıyla karşı karşıya kalan Recep Onur Kıvrak, “Ben Trabzonspor’a ihanet etmem. Namusum ve şerefimle oynuyorum. 3 gündür uyku uyumadım. Her yerimde yaralar çıktı. Bu iftirayı bana nasıl atarlar diye. Malatya maçında sahaya iğne ile çıktım" dedi.

"Sakat sakat oynuyorum. İstesem ameliyat olur, gider İzmir’de paramı tıkır tıkır alır yan gelir yatarım" diyen Kıvrak, şunları söyledi:

BİR TEK MAÇ SATTI DEMEMİŞLERDİ: Benim için her şeyi söylediler. Bir tek ‘maç sattı’ dememişlerdi onu da söylediler. Trabzonspor’a ihanet etmem söz konusu bile olamaz. Bu saatten sonra ağzımla kuş tutsam yaranamayacağım. Buna atılan bu iftira namusa atılan iftira gibidir. O yüzden sağlıklı bir şekilde karar vereceğim. Güzel bir şekilde noktalayacağım. Herkes susarken 2011’de ben şikeyi haykırdım. Milli Takıma almadılar bu yüzden.

BU ORGANİZE BİR İŞ: Şimdi birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam. Trabzonspor’a ömrümü adadım. Bu organize bir iş. Günah keçisi olarak bizi göstermek istiyorlar. Benim babam araba tamircisi idi. Elleri nasırlı, yara bere içinde alın teri ile bizi büyüttü. Helal ekmek yedirdi. Kursağımızdan haram tek lokma geçmedi. Ben 5-0’lık yenilginin utancımdan çocuğumu parka götüremedim.