Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, İsveç ve Ukrayna'yla oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. İsveç maçı 17 Kasım'da, Ukrayna maçı ise 20 Kasım'da oynanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar B Ligi 2'nci Grubu'nda karşılaşacağı İsveç ve Ukrayna ile oynayacağı özel maçın kadrosu açıklandı.

Türkiye'nin 24 kişilik aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Gökhan Akkan, Serkan Kırıntılı, Sinan Bolat.

Defans: Mehmet Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Ertuğrul Özsoy, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Bayram.

Orta Saha: Cengiz Ünder, Serdar Gürler, Aytaç Kara, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Hakan Serbest, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı.

Forvet: Cenk Tosun, Enes Ünal.

Türkiye ve İsveç arasındaki UEFA Uluslar Ligi karşılaşması, 17 Kasım'da Konya'da oynanacak. Türkiye, 20 Kasım'da Antalya'da Ukrayna ile özel maç için sahaya çıkacak.

Milli Takım, 12 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. İsveç karşılaşmasının hazırlıklarını dört gün boyunca bu tesiste sürdürecek A Milli Takım, 16 Kasım Cuma günü Konya'ya gidecek.

Türkiye-İsveç maçı, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. (HABER MERKEZİ)