Beşiktaş 87'de üç puanı bıraktı

Avrupa Ligi'nde dördüncü grup maçına çıkan Beşiktaş, Genk deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Maçı uzun süre önde götüren siyah-beyazlılar, son anlarda rakibin baskısına engel olamayınca 2 puan bırakmış oldu. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 4'e yükseltti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yer alan Beşiktaş, iki hafta önce evinde 4-2 mağlup olduğu Genk ile deplasmanda karşılaştı. Önceki maça göre daha iyi bir görüntü çizen siyah-beyazlı ekip 16'ncı dakikada Quaresma ile 1-0 öne geçti. Maçın büyük bölümünde istediklerini yapan Beşiktaşlı oyuncular son bölümde Genk hücumlarını karşılamakta zorlandı. 87'nci dakikada gelen beraberlik golünün ardından ev sahibi ekip öne geçebileceği pozisyonlar bulsa da kaleci Tolga Zengin bu anlarda ikinci gole izin vermedi.

Beşiktaş'ta 12'nci dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Lens'in yerine giren Mustafa Pektemek, Quaresma'nın golünde asisti yaptı.

Mustafa Pektemek oyuna girdikten kısa bir süre sonra karşı karşıya pozisyonda skoru 2-0'a getirme şansını ise kullanamadı.

Bu sonucun ardından Genk 7 puanla grup liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise puanını 4'e yükseltti.

Beşiktaş bir sonraki Avrupa Ligi mücadelesinde evinde Sarpsborg ile karşılaşacak. (HABER MERKEZİ)

Etiketler beşiktaş Genk