Burak Yılmaz'a 500 bin lira para cezası

Trabzonspor, Burak Yılmaz'a 500 bin lira para cezası verildi. Ahmet Ağaoğlu "Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok. Burak, bizim sözleşmeli futbolcumuzdur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor oyuncusu Burak Yılmaz'a '500 bin TL para cezası' verildi. Bu hafta sonu oynanan Bursaspor maçında, oyundan alınırken sert tavırlar sergileyen Yılmaz için toplanan bordo-mavili kulübün yönetimi başka ceza uygulamadıklarını söyledi.

Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Bunun haricinde yönetimin uyguladığı herhangi bir ceza yok. Burak, bizim sözleşmeli futbolcumuzdur" ifadelerini kullandı.

Oyuncuyla da görüşme yapıldığının kaydedildiği açıklamada, "Kendisi de yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir. Bu anlamda bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadesine yer verildi. (TRABZON/DHA)