Trabzonspor: 1 - Bursaspor: 1

Süper Lig 11’inci hafta mücadelesinde Trabzonspor ve Bursaspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor, 25'inci dakikada Rodallega ile öne geçerken Bursaspor, 87'nci dakikada Lima'nın kaydettiği golle skora denge getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 11’inci haftasında Trabzonspor, Bursaspor'u konuk etti.

Trabzonspor, 25'inci dakikada öne geçti. Sosa orta sahadan kaptığı topta Burak Yılmaz ile yaptığı verkaç sonrası pasını savunmanın arkasına hareketlenen Rodallega'ya aktardı. Rodallega'nın penaltı noktası üzerinden bekletmeden yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu.

Bursaspor, 87'nci dakikada bulduğu golle skor denge getirdi. Ceza sahası içi sol çaprazından Ertuğrul'un kaleye gönderdiği sert şutu Onur Kıvrak yumruklayarak uzaklaştırdı ancak Lima'nın önüne düştü. Lima'nın şutunda Kucka'ya çarpan top ağlara gitti.

Bu sonuçla ligde üst üste üçüncü maçını da beraberlikle tamamlayan Trabzonspor, 16 puana yükseldi. Bursaspor ise puanını 13'e çıkardı.

BURAK YILMAZ'DAN DEĞİŞİKLİK TEPKİSİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın 70'nci dakikada oyundan aldığı Burak Yılmaz, bu değişikliğe el hareketleriyle tepki gösterdi. Taraftarlar da Yılmaz'ı ıslıklarken, Yılmaz da tepkisini sürdürdü. (TRABZON/DHA)