Rizespor başkanı: Yukarda Allah yok mu?

Çaykur Rizespor'da başkanı Hasan Kartal: Yukarıda Allah var' işareti yapan oyuncumuz ikinci sarı kart ile oyundan ihraç edildi. Yukarıda Allah yok mu?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çaykur Rizespor'un dün deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçında Orhan Ovacıklı'nın gördüğü karta kulüp başkanı Hasan Kartal'dan tepki geldi.

Başkan Hasan Kartal bugün AA'ya yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçında Orhan Ovacıklı VAR sistemi ile oyundan ihraç edildi. Aleyhimize bir penaltı VAR sistemi ile verildi ama Vida'nın oyundan atılması gereken pozisyonda VAR sistemi devreye sokulmadı. VAR sistemi ile verilen penaltının ardından oyuncumuza sarı kart verildi. Kaçan penaltının ardından 'Yukarıda Allah var' işareti yapan oyuncumuz ikinci sarı kart ile oyundan ihraç edildi. Yukarıda Allah yok mu?" dedi.

Ovacıklı maçın 10. dakikasında Gökhan Töre'nin önüne atılan topa hamle yapmakta geç kalmış, kayarak topa yetişmeye çalışınca Töre'nin bileğine basmıştı. Hakem Bülent Yıldırım karar için VAR'a gitti ve VAR'da pozisyonu izledikten sonra direkt kırmızı kart çıkardı. Karar sonrasında Orhan Ovacıklı hakeme itiraz etmedi ve Gökhan Töre'nin elini sıkıp ondan özür diledi. Beşiktaşlı futbolcular da Orhan Ovacıklı'yı teselli etti.