Trabzonspor: 0 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 0

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında, Trabzonspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor golsüz berabere kaldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor golü, Trabzonspor'un da penaltısı VAR sistemi tarafından iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 9’uncu haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kaldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor atağında, 6'ncı dakikada Özer Hurmacı, penaltı noktasından yaptığı aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. VAR Sistemi'nin devreye girmesiyle gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Trabzonspor'un 66'ncı dakikada gelişen hücumunda Rodallega ceza sahası içerisinde İbrahim Akdağ'ın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını işaret etti ancak daha sonra VAR'da pozisyonu izledikten sonra kararı iptal etti.

Golsüz tamamlanan karşılaşmanın ardından Trabzonspor 14 puana, Büyükşehir Belediye Erzurumspor da 6 puana yükseldi.

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi (Dk.46 Kucka), Sosa, Abdülkadir Ömür (Dk.89 Yusuf), Amiri (Dk.46 Ekuban), Rodallega, Burak

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Auremir, Lokman, Egemen, Schwechlen, İbrahim (Dk.90 Tshabalala), Scuk, Taylan, Özer (Dk.82 Kone), Emrah (Dk.76 Thy), Sunu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Yusuf Bozdoğan

Sarı Kartlar: Onazi (Trabzonspor), Sunu, Auremir, Sehic (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Stat: Medical Park

(TRABZON/DHA)