Galatasaray, Bursaspor'la berabere kaldı

Süper Lig'de haftanın açılışı maçında Galatasaray, Bursaspor'u konuk etti. Galatasaray'dan 3 futbolcunun sakatlandığı maçta, puanlar paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'de 9'uncu haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray ile Bursaspor 1-1 berabere kaldı.

Bursaspor, 61'inci dakikada Bursaspor penaltı kazandı. Topu birlikte ceza sahasına giren Lima, Ozan Kabak'ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi.

62'nci dakikadaki topun başına geçen Aytaç Kara'nın vuruşunda Muslera golü engelledi. Dönen topu tamamlayan Aytaç Kara, takımını öne geçirdi.

Galatasaray'ın 77'nci dakikada gelişen atağında Belhanda sağ kanatta topla buluştu ve rakibinden sıyrılarak topu ceza sahası içerisine ortaladı. Eren Derdiyok'un kafa vuruşunda topa ağlara gitti.

GALATASARAY'DA İLK YARIDA 3 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor karşılaşmasının ilk yarısında 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullanmak zorunda kaldı.

İlk olarak 20'nci dakikada sakatlanan Serdar Aziz'in yerine Maicon oyuna girdi. Daha sonra 21'inci dakikada Sofiane Feghouli, bir süre kendisini denemesine rağmen oyuna devam edemedi ve yerini Eren Derdiyok'a bıraktı.

Son olarak ise 40'ıncı dakikada Fernando sakatlık geçirdi. Brezilyalı oyuncu meşin yuvarlağı taca gönderdi ve saha kenarına gelerek oyuna devam edemeyeceğini söyledi. 42'nci dakikada Selçuk İnan, Fernando'nun yerine oyuna girdi. Böylelikle Fatih Terim, henüz 42'nci dakikada 3 değişiklik hakkını da kullanmak zorunda kalmış oldu. (İSTANBUL/DHA)