Şırnak UYAFA U13 takımı, 200 takımlı turnuvada şampiyon oldu

Barcelona'da her yıl düzenlenen, U13 düzeyinde 200 takımın yer aldığı turnuvaya, Türkiye'den bu Şırnak UYAFA katıldı. Finalde Danimarka'nın Dalum takımını penaltılarla mağlup eden Şırnak UYAFA, şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya'nın Barcelona kentinde, her yıl düzenlenen uluslararası Costa Brava Futbol Turnuvası'nda katılan Şırnak UYAFA futbol takımı şampiyon oldu.

İspanya'nın Barcelona kentinde her yıl, 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Costa Brava Futbol Turnuvası, bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

11 ülkeden 200 U13 düzeyinde futbol takımının katıldığı turnuvada Türkiye'yi bu yıl temsil eden Şırnak UYAFA (Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi Projesi), final maçında Danimarka'nın Dalum takımıyla karşılaştı. Normal süresi 0-0 sona eren maçta, penaltı atışları sonrası Şırnak UYAFA takımı şampiyonluğu kazandı.

Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bize bu gururu yaşattıkları için başta Şırnak UYAFA takımı futbolcularımız olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz" denildi. (ŞIRNAK/DHA)