Volkan Demirel: Gerekirse alt yapıya da giderim

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, kendisine yönelik suçlamaları reddetti. Ali Koç'a saygısızlık yapmadığını belirten Demirel, açıklamasında "Fenerbahçe’m için suçlu olmadığımı düşündüğüm halde benden beklenilen özür dilemem ise, özrümü dilerim" ifadelerine yer verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kadro dışı bırakılan Fenerbahçe kalecisi ve takım kaptanı Volkan Demirel, Başkan Ali Koç'un kendisiyle ilgili sözleri üzerine açıklama yaptı. Kadro dışı kalma nedenini Koç'un açıklamasıyla öğrendiğini belirten Demirel, "Başkanımıza saygısızlık etmek haddim değildir. Herkes bilsin ki, her zaman Fenerbahçe’nin başarısı için ne bekleniyorsa yapmaya hazırım. Bunun için bana verilen program dahilinde gerekirse alt yapıya da giderim, tekrar A takıma da dönerim" ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA YAPTIĞI YÖNÜNDEKİ HABERLERİ YALANLADI

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, internet sitesinden yazılı açıklama yaptı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin, kadro dışı kalma nedeniyle ilgili sorularına yanıt vermediğini belirten Demirel, "Sebepleri ben de sizler gibi Başkanımızın yaptığı açıklama ile öğrendim" dedi. Demirel, kadro dışı kalmasının ardından açıklama yaptığına dair haberleri yalandı ve hiçbir medya kuruluşuna konuşmadığını aktardı.

'BAŞKANIMIZA SAYGISIZLIK HADDİM DEĞİL'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel'in Yardımcı Antrenör Erwin Koeman'ın üzerine yürüdüğünü, kendisine ve Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy'a saygısızlık yaptığını söylemişti.

Saygısızlık iddiasını reddeden Demirel, "Önemle belirtmek isterim ki, benim Fenerbahçe futbol takımı kaptanı olarak Başkanımıza saygısızlık etmek haddim değildir. Bu konuşmada kendisine asla sesimi yükseltmedim, saygısızlık olarak addedilecek bir söz söylemedim. Belirtmiş olduğum gibi zaten böyle bir şey de mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Ali Koç: Yanal yok!Ali Koç: Yanal yok!

'ÖZSOY'U 3 KERE ARADIK AMA GERİ DÖNÜŞ OLMADI'

Özsoy'la konuşurken sesinin yükseldiğini aktaran Volkan Demirel, şöyle devam etti:

"Sayın Başkanımızın 'Bana saygısızlık yapmıştır' sözlerinin Asbaşkanımız Semih Özsoy ile aramızda olan konuşmayı saygısızlık olarak nitelendirmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Sayın Semih Özsoy ile aramızda geçen konuşmada zaman zaman ses tonumuzun yükseldiğinin bilincindeyim. Ama ben bunu yine de saygısızlık olarak nitelendirmemekteyim. Söz konusu Fenerbahçe'nin mevcut durumu ve geleceği olunca, tüm gerçekleri içimden geldiği gibi açıklamak gereği hissettim. Çünkü bana takım içindeki sorunlar ve sebepleri soruldu, ben de hem takım kaptanı hem de bir Fenerbahçeli olarak gördüklerimi dürüstçe söyledim."

Bu konuşma sonrasında Başkanımız Ali Koç ile yaptığımız bire bir görüşmede ise, Başkanımız bana Sayın Semih Özsoy ile aramızda geçen konuşmanın hoş olmadığını, bu durumu kendisi ile konuşup düzeltmemiz gerektiğini belirtmiştir. Bu toplantının olduğu günün hemen akşamında menajerim Erdinç Şehit ile Asbaşkan Semih Özsoy'a üç defa telefon ile ulaşmaya çalışmış olmamıza rağmen geri dönüş olmamıştır. Ertesi gün, kadro dışı kaldığımı sportif direktörümüz Damien Comolli'nin beni telefon ile arayarak söylemesiyle öğrendim."

'KOEMAN İLE TARTIŞTIK, ÜZERİNE YÜRÜMEDİM'

Yardımcı Antrenör Erwin Koeman tartıştıklarını kaydeden Volkan Demirel, "Erwin Koeman ile aramızda bir sözlü diyalog yaşanmıştır ama 'üzerine yürümek' gibi bir eylem hele ki Sayın Başkanımıza aktarıldığı gibi önceden planlanmış bir durum asla söz konusu değildir. Bu olaya orada bulunanlar şahittir. Bu konu da Sayın Başkanımıza yanlış ve eksik aktarılmıştır" dedi.

'GEREKİRSE ALT YAPIYA DA GİDERİM'

Kadro dışı kalma kararını hak etmediğini savunan Demirel, açıklamasını şöyle sonlandırdı:

"Ben her zaman Fenerbahçe’ye olan bağlılığını her şeyin üstünde tutan bir oyuncu oldum, evet geçmişte de bu yüzden çok eleştirildim ve eleştirilmeye devam ediyorum. Çünkü benim için kendimden ve kariyerimden bile üstündür bu sevgi. İçtenlikle söylüyorum ki 17 sezondur bu kulübün bir oyuncusu ve kaptanı olarak, bu şekilde kadro dışı kalmış olmayı hak etmiyorum. Yine de Fenerbahçe’m için suçlu olmadığımı düşündüğüm halde benden beklenilen özür dilemem ise, özrümü dilerim.

Herkes bilsin ki, her zaman Fenerbahçe’nin başarısı için ne bekleniyorsa yapmaya hazırım. Bunun için bana verilen program dahilinde gerekirse alt yapıya da giderim, tekrar A takıma da dönerim." (HABER MERKEZİ)