Fikret Orman CHP adaylığı haberlerini yalanladı

Fikret Orman'ın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü ve Beşiktaş Belediye Başkanı olacağı haberleri yayınladı. Beşiktaş'ın resmi sitesinde iddiaların gerçeği yansıtmadığı açıklaması yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fikret Orman'ın Beşiktaş Belediye Başkanı adayı olacağı haberleri yalanlandı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Başkanımızın herhangi bir görüşmesi ve düşüncesi hiçbir zaman olmamıştır" denildi.

Sabah Gazetesi'nden Mahmut Övür'ün köşesinde yer verdiği haberin gerçekleri yansıtmadığı söylenen açıklamada "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü haberi gerçeklerle örtüşmemektedir. Başkanımızın haberde geçtiği gibi herhangi bir görüşmesi ve düşüncesi hiçbir zaman olmamıştır. Milyonlarca taraftarıyla Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan, en eski ve en köklü kulübünün Başkanlığı’nı yapan; ayrıca Türk futbolunun gelişim ve değişimi adına Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini de sürdüren Başkanımız Fikret Orman, bundan sonra da sadece Beşiktaş JK ve futbolun içinde olan bir gelecek planlamaktadır. Kıymetli kamuoyunun ve büyük Beşiktaş taraftarının bundan sonra da çıkabilecek bu tür gerçek dışı iddia, haber ve yazılara inanmamasını rica ederiz" denildi.