Abdullah Avcı: Adem Büyük muhatabım değil

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcu Adem Büyük'le yaşadığı tartışma hakkında açıklama yaptı. Avcı, "Oyuncu benim muhatabım değil" derken Büyük, "Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok. İttirme değil, sırtıma vurdu" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Medipol Başakşehir sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın devre arasında Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcu Adem Büyük arasında tartışma yaşandı.

BÜYÜK: HADDİNİ AŞARAK İLERİ GİTTİ

Maçın ardından açıklama yapan Adem Büyük, Abdullah Avcı'nın kendisine vurduğunu iddia etti. Büyük, "Bu işlerin içerisinde olmak istemiyorum ama zorla çekiliyorum. Sayın Abdullah Avcı'nın kariyerine saygı duyuyorum ama bir rakip takım oyuncusuna, takım kaptanına hiçbir şekilde kimse vuramaz. Bu yaptığını onun vicdanına bırakıyorum" dedi.

"Soyunma odasına giderken Abdullah Avcı, bana bir şeyler söyledi. Ben de ona karşılık olarak bir şeyler söyledim. Sonra haddini aşarak ileri gitti" diyen Büyük, şunları söyledi:

"Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok. Ayrıca ben onun oyuncusu da değilim. Kenarda sürekli terbiyesizlik yapıyorlar diye bizi şikayet etti. Ancak asıl terbiyesizlik yapan kendisi. Tanıdığım muhabbetim olan bir adamdı, bu hareket ona yakışmadı. İttirme değil, sırtıma vurdu."

AVCI: GEÇEN SENE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da devre arasındaki tartışmayla ilgili açıklama yaptı.

Avcı, "Oyuncu benim muhatabım değil. 10 senedir bu ligde kimin ne olduğunu herkes biliyor. Geçen sene lig maçı ve hazırlık maçında yaptıklarından dolayı özür dileyen bir oyuncudan bahsediyoruz. Onun bu şekilde konuşması yanlış. Ne yaparsak söyleriz lafımızın arkasındayız" dedi. (İSTANBUL/DHA)