Göztepe: 3 - Atiker Konyaspor: 2

Göztepe, Atiker Konyaspor'u evinde 3-2 mağlup etti. Göztepe'nin gollerini Jerome, Yasin Öztekin ve Castro kaydetti. Atiker Konyaspor'un golleriyse Yatabare ve Ömer Ali Şahiner'den geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig 7'nci hafta maçında Göztepe, Atiker Konyaspor'u konuk etti.

Göztepe, 24'üncü dakikada öne geçti. Yasin Öztekin'in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Jerome kafayla fileleri sarstı.

40'ıncı dakikada topla birlikte rakip ceza alanına giren Yasin Öztekin kaleci Serkan Kırıntılı ile karşı karşıya kaldı. Öztekin'in plasesinde top ağlara gitti: 2-0.

49'uncu dakikada Hurtado sağ kanattan yaptığı ortada, Yatabare kale dibinde topa dokundu ve Atiker Konyaspor farkı bire indirdi.

61'inci dakikada Jerome'la verkaça giren Castro topu topuğu ile önüne aldı. Portekizli oyuncu düzgün bir şutla skoru 3-1'e getirdi.

90+3'üncü dakikada Atiker Konyaspor, skoru belirleyen golü attı. Traore'nin pasında Ömer Ali Şahiner gelişine vurdu, top ağlarla buluştu: 3-2.

Bu sonuçla son 3 maçında 3 galibiyet alan Göztepe, puanını 12'ye çıkardı. İkinci yenilgisini alan Atiker Konyaspor ise 11 puanda kaldı. (İZMİR/DHA)