Fırtına evde esti: 4-2

Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında 2-0 geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavililerin golleri Burak Yılmaz ve Rodallego'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı 4-2 yendi. Kasımpaşa, Eduok ve Trezeguet'nin attığı gollerle mücadelede 2-0 öne geçerken, Trabzonspor, Burak Yılmaz (2) ve Rodallega'nın (2) golleriyle 3 puana uzanan taraf oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Lacivert-Beyazlı ekip 2-0 öne geçtiği mücadelede, sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Ligde üst üste 3. mağlubiyetini alan Kasımpaşa bu sonucun ardından 12 puan kaldı. Lacivert-Beyazlılar, lige iyi bir başlangıç yaparak ilk 4 maçını kazanmıştı. 2 hafta sonra geriden gelerek kazanan Trabzonspor ise 10 puana yükseldi.

OLCAY ŞAHAN VE MUSTAFA AKBAŞ KADRODA YER ALMADI

Trabzonspor'da Olcay Şahan, Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almadı. Hosseini'nin formayı devraldığı Mustafa Akbaş'ın da 21 kişilik maç kadrosunda yer almaması dikkati çekti. Bordo-mavililerde hasta olan Luis Ibanez ve Esteban Alvarado da maç kadrosuna dahil edilmedi. Trabzonspor, eksikler nedeniyle maçta 21 kişilik kadroyu tamamlayamadı ve 20 kişiyle sahaya çıktı.