Burak Yılmaz: Herkes bu olayın para ile alakası olmadığını biliyor

Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan alacaklarıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı. Yılmaz, "Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor'da forma giyen Burak Yılmaz, alacaklarıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı. Yılmaz, "Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor" dedi.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan parasını alamadığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. Bordo mavili kulüpten bugün yapılan açıklamada, "Ne üzücüdür ki; bir önceki dönemde aylarca ödeme yapılmamasına rağmen herhangi bir yasal girişimde bulunmayan Burak Yılmaz'ın kulübümüze gönderdiği ihtar, ödemelerin gerçekleştirildiği günün akşamı elimize ulaşmıştır" denildi.

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz için açıklamaTrabzonspor'dan Burak Yılmaz için açıklama

'KULÜP İÇİN NELER YAPTIĞIMI GAYET İYİ BİLİYORSUNUZ'

Trabzonspor'un açıklamasının ardından Burak Yılmaz da Twitter hesabından açıklama yaptı. "Sürekli herkes konuşuyor ve ben hayretle dinliyorum" diyen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor. Para ile alakalı bir durum olsaydı geçen sene de tavrım bu olurdu fakat geçen sene değil federasyona başvurmak, tek kelime para konuşmadım ve kulüp için de neler yaptığımı çok iyi biliyorsunuz. Bu duruşumdan asla vazgeçmeyeceğimi de bilmenizi ister, saygılar sunarım." (HABER MERKEZİ)