Fenerbahçe, Benfica karşısına çıkıyor

Fenerbahçe, Avrupa'da ilk resmi maça çıkıyor. Sarı lacivertliler Benfica'yla karşılaşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, bu akşam Portekiz ekibi Benfica ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kulüp, Ali Koç başkanlığında ve Phillip Cocu yönetiminde ilk resmi maçına çıkacak.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılma hakkını elde eden Fenerbahçe, Portekiz ekibi Benfica'yla, Portekiz'de Luz Stadı'nda mücadele edecek. Maç, Türkiye saati ile 22.00'da başlayacak. Futbolseverler, Belarus Futbol Federasyonu'ndan hakem Aleksei Kulbakov'un yöneteceği Benfica-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 kanalından canlı yayınla izleyebilecek.

Fenerbahçe'de Salih Uçan, yeni transferler Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu, sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmazken, sakatlığı sebebiyle sezon başındaki antrenmanların çoğunu kaçıran Roberto Soldado'nun da ilk 11'de forma giymesi beklenmiyor.

Rövanş maçı ise 14 Ağustos'ta Ülker Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe, Benfica'yı elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselecek ve o turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazanacak. Fenerbahçe, Benfica'ya elenirse yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.