Atletizm Milli Takım Antrenörü Tunç kalp krizinden öldü

Erzurum Palandöken Dağı'nda kamp yapan Atletizm Milli Takım Antrenörü İbrahim Tunç geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erzurum Palandöken Dağı'ndaki bir otelde 2 aydır kamp yapan Atletizm Milli Takım Antrenörü 44 yaşındaki İbrahim Tunç, bugün yapılan çalışmalar sonrası odasına çekildi. Burada bir süre sonra rahatsızlanan İbrahim Tunç, yan odada kalan sporcularından duvara vurarak yardım istedi. Odaya gelen sporcular, antrenörlerinin terlediğini fark etti. İbrahim Tunç'u resepsiyona indiren sporcular, durumu otel yönetimine bildirdi.

İbrahim Tunç, otele çağrılan ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tunç, hastanede hayatını kaybetti.

Damar genişlemesi hastalığı olduğu öğrenilen ve kalp krizi geçirdiği belirtilen edilenantrenörün cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi.

DAHA ÖNCE TEDAVİ GÖRDÜ

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü mezunu olan ve Konya'da yaşayan İbrahim Tunç'un ailesi Erzurum'a geldi.

Daha önce de kalp sorunu nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen evli 1 erkek çocuk babası İbrahim Tunç'un cenazesi yarın toprağa verilmek üzere memleketi Konya'ya götürülecek. (ERZURUM/DHA)