Futbolcular istedi, Cocu idmanları birleştirdi

Fenerbahçeli futbolcular, sabah saatlerindeki idmandan sonra çalışmaya devam etmek istedi. Teknik direktör Cocu'nın onayı üzerine 1 saat daha çalışan futbolcular, günü tek idmanla tamamladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsviçre'nin Lozan kentinde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe günü tek ve uzun süren idman ile tamamladı. Sabah saatlerindeki idmanı bitirmek istemeyen futbolcular, normal idmanın haricinde 1 saat daha fazla çalışma gerçekleştirerek günü tek idmanla noktaladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu yönetimindeki idman salonda yapılan kuvvet çalışması ile başladı. Sonrasında sahaya inen futbolcular el topu çalışması gerçekleştirdi.

Daha sonra pas organizasyonları yapan futbolcular, idmanı tam sahada yapılan çift kale maçla sürdürdü. Maçın ardından Sarı-lacivertliler kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaparak idmanı noktaladı

Öte yandan Sarı-lacivertli ekipte adalesinde ağrı bulunan Mehmet Ekici ile Yiğithan Güveli'nin haricinde dünkü idmanda sakatlık yaşayan Valbuena da çalışmada yer almadı. (LOZAN/DHA)