Baba Özil: Mesut'un yerinde olsam milli takımı bırakırım

Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, Almanya Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff'un açıklmasını eleştirdi. Özil, "Mesut'un yerinde olsam, teşekkür eder 'Buraya kadar' derim" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya Milli Futbol Takımı'nın oyuncuları Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirmesinin ardından başlayan tartışma devam ediyor. Almanya Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff'un açıklamalarına tepki gösteren Özil'in babası Mustafa Özil, "Ben Mesut'un yerinde olsam, teşekkür eder 'buraya kadar' derim. Bu kadar incitme bedel olarak büyük" dedi.

Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre, Mesut Özil babası Mustafa Özil, Bild am Sonntag'a açıklamalarda bulundu. Özil, Almanya Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff'un "Mesut Özil'i kadroya almaktan vazgeçme şıkkı düşünülebilirdi" açıklamasını eleştirdi.

Özil, "Ben Mesut'un yerinde olsam, teşekkür eder 'Buraya kadar' derim. Bu kadar incitme bedel olarak büyük. Mesut'un yerinde olsam istifa ederim" diye konuştu.

Bierhoff: Mesut Özil kadro dışı bırakılmaydı!Bierhoff: Mesut Özil kadro dışı bırakılmaydı!

'MESUT GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİLDİ'

Bierhoff'un sözlerini, "yüzsüzlük" olarak nitelendiren Mustafa Özil, "Benim görüşüme göre bu açıklama kendilerini (Bierhoff) kurtarmaya hizmet ediyor. Hep aynı: Kazanınca birlikte kazandık. Kaybedince Özil yüzünden mi kaybediliyor? Mesut maçlarda yuhalandı ve günah keçisi ilan edildi. İncindiğini düşünüyorum" dedi.

Danışmanlığını yapmayı bıraktığından bu yana arada sırada oğluyla mesajlaştığını söyleyen baba Mustafa Özil, oğlunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğraf çekilmesini "İyi bir fikir değildi" şeklinde değerlendirdi.

'KÖTÜ BİR ESPRİ'

Bierhoff, Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw ve Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel'in iyi bir kriz yönetimi yapamadığını savunan Özil, "Şimdi çıkıp 'Mesut'tan vazgeçme şıkkı düşünülebilirdi' açıklaması kötü bir espri" ifadelerini kullandı.