Neymar'ın yerde kaldığı süre hesaplandı!

Brezilyalı yıldızın Neymar'ın yerde geçirdiği uzun dakikalar tepkilere sebep oldu. Yıldızın kupa boyunca yerde kaldığı süre de hesaplandı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dört aylık sakatlığın ardından Dünya Kupası'na yetişen Neymar Neymar Dünya Kupası'na futbolundan çok kendini yere atmasıyla damgasını vuruyor. Neymar'ın  sürekli kendini yere atması sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine sebep oldu.

CNN Türk'ten Sercan Tezcanoğlu'nun haberinin göre Brezilyalı yıldızın şu ana kadar oynadığı 4 maçın ne kadarını yerde geçirdiği hesaplandı. Meksika maçında 'futbol hayatı bitmiş gibi' yerde kıvranan ancak 5 dakika sonra oyuna kaldığı yerden devam eden Neymar'ı inceleme altına alan İsviçre televizyonu RTS Sports sonuçları paylaştı.

EN UZUN SÜRE MEKSİKA MAÇINDA

Neymar'ın dört maçını inceleyen İsviçre kanalı, Brezilyalı yıldızın kendini yere attığı, yerde kaldığı ve yuvarlandığı sürenin toplam 13 dakika 50 saniye olduğunu hesapladı.

Neymar'ın yerde en uzun kaldığı an ise Meksika maçında Miguel Layun'la yaşadığı pozisyondu. Bu pozisyonda Neymar tam 5 dakika 30 saniye yerde kaldı. Neymar, İsviçre maçında ise tam 3 dakika 40 saniyeyi yerde yuvarlanarak geçirdi.

Öte yandan Neymar, Dünya Kupası'nda şu ana kadar 23 faulle en çok faule maruz kalan futbolcu olarak kayıtlara geçti. Sosyal medya kullanıcıları ise hazırladıkları capsler aracılığıyla Neymar'la dalga geçiyorlar.