Japonya soyunma odasını temizleyip gitti!

Japonya Dünya Kupası'na veda etti. Futbolcuları soyunma odasını temizleyerek Rusya'dan ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2018 FIFA Dünya Kupası karşılaşmasında Belçika'ya son saniye golüyle yenilerek kupaya veda eden Japonya milli takımı, soyunma odasını temizleyerek Rusya'dan ayrıldı. Japon futbolcular soyunma odasına "teşekkür" notu da bıraktı.

Dünya Kupası karşılaşmaları sırasında, Belçika, Japonya’yı 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselirken, Japonya turnuvaya veda etti. Belçika’nın arayı kapatıp uzatma dakikalarının son anlarında 3. golle birlikte maçı almasından sonra Japon taraftarlar büyük üzüntülerine rağmen, eşine pek rastlanmayan bir olgunluk gösterdiler ve bir kez daha stadyumda oturdukları tribünleri temizleyip ayrıldılar.

Japonya milli takımının oyuncuları da, turnuvaya veda etmelerine neden olan yenilgi sonrasında soyunma odasını temizleyip, Rusça yazılmış bir teşekkür notu bıraktı:

İspanyol futbol kanalı ESPN FC, twitter’dan stadyumu temizleyen taraftarların fotoğraflarıyla beraber, “Yürek paralayan yenilgiden sonra, çöpleri toplamak için statta kalmak… Japonya sizi hak etmiyoruz” paylaşımını yaptı:

Japon taraftarlar takımlarının 2-1 kazandığı Kolombiya maçından sonra da stat temizliği yapmış ve sosyal medyada büyük takdir toplamıştı.

(Kaynak:Medyascope)