Dünya Kupası'nda günün programı: 'Meksika dalgası' mı geliyor?

Bugün Meksika İsveç'le Brezilya ise Sırbistan'la oynayacak. Turnuvanın atak yapan takımlarından Meksika ise İsveç'le karşı karşıya.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bugün Dünya Kupası'nda E ve F grubunun maçları oynanıyor. Saat 17.00'de oynanacak F grubu maçlarında Güney Kore Almanya'yla Meksika ise İsveç'le karşı karşıya geliyor. Güney Kore, önceki maçlarda hem İsveç hem de Meksika'ya yenildi. Meksika ise Güney Kore'yle beraber Almanya'yı da yenerek kupanın sürpriz yapan takımlarından biri oldu. Grupta birinci olan Meksika'nın 6 puanı bulunuyor.

BREZİLYA ZORLANIYOR

E grubunda ise saat 21.00'de İsviçre-Kosta Rika ve Sırbistan-Brezilya maçları oynanacak. Brezilya, önceki maçta Kosta Rika'yı 2-0 yendiyse de golleri uzatma dakikalarında bularak dikkatleri üzerine çekmişti.

İsviçre de Brezilya'ya 50'inci dakikada gol atarak 1-1'lik beraberliği yakalamış, grubun zorlu takımlarından Sırbistan'ı da 2-1 mağlup etmişti. Güney Kore-Almanya ve Sırbistan-Brezilya maçları TRT 1 ile TRT 4K tarafından, Meksika–İsveç ve İsviçre-Kosta Rika maçları ise TRT SPOR ile TRT 4K tarafından yayınlanacak. İzleyicilerin gözü ise Meksika ve Brezilya üzerinde olacak. Cevabı merak edilen sorulardan biri de bu yılın sürpriz takımlarından Meksika'nın bundan sonra nasıl bir performans sergileyeceği... (HABER MERKEZİ)