Ronaldo kavgasına Quaresma da karıştı

İran Milli Takımı teknik direktörünün "Ronaldo sarı değil kırmızı kart görmeli" sözlerine Quaresma yanıt verdi. "Onun sözleri beni İranlılardan daha çok sinirlendiriyor" diyen Quaresma, teknik direktöre 'Saygı duy' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- 2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu maçında İran ile Portekiz 1-1 berabere kalırken Ronaldo'nun aldığı sarı kart tartışma konusu oldu. İran'ı çalıştıran Portekizli teknik direktör Carlos Queiroz'un, Ronaldo'nun oyundan atılması gerektiğine ilişkin sözlerine Quaresma yanıt verdi.

Aynı zamanda Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma'ya maç sonu yöneltilen sorularda Queiroz'un sözlerine yanıt vermesi istendi. Quaresma, 65 yaşındaki teknik adama "Eğer onun hakkında konuşursam bütün geceyi burada geçiririz. Açıkçası onun sözleri beni İranlılardan daha çok sinirlendiriyor. Queiroz bir Portekizli olarak kendi ülkesinin futbolcularına daha fazla saygı duymalı" dedi.

Cristiano Ronaldo'nun rakibine dirsek attığı Video Yardımcı Hakem sistemiyle anlaşılmış hakem Enrique Caceres daha sonra Portekizli yıldızı sarı kartla cezalandırmıştı. İran Teknik Direktörü Queiroz ise maç sonu yaptığı açıklamada bu pozisyonu hatırlatarak, "Açık bir dirsek atma vardı ve bunun karşılığı sarı değil, kırmızı karttı. Yine de söz konusu benim ülkem ve oyuncum olduğu için bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. (Kaynak: Ntv)