Dünya Kupası'nda günün programı: D Grubu'nda yıldızlar savaşıyor

Dünya Kupası'nda bugün Arjantin, Hırvatistan'la Fransa da Peru'yla oynuyor. Gözler özellikle ilk maçta beklediğini bulamayan Arjantin ve Messi'nin üzerinde olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya'da yapılan Dünya Kupası'nın bugünkü programında C ve D Grubu maçları oynanacak. C Grubu'nda Danimarka Avustralya'yla Fransa Peru ile karşı karşıya gelecek. D Grubu'nda ise Arjantin'in karşısına Hırvatistan çıkıyor.

Hırvatistan bundan önceki rakibi Nijerya'yı 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Arjantin ise İzlanda'yla 1-1 berabere kalmış, Messi'nin kaçırdığı penaltı maça damga vurmuştu gündeme gelmişti

ARJANTİN VE FRANSA ZORLANIYOR

Kadrosunda Higuain, Messi, Dybala, Di Maria ve Agüero gibi yıldızları barındıran Arjantin, Modric, Mandzukic, Rakitic ve Beşiktaş'ta oynayan Vidalı Hırvatistan'la karşı karşıya geliyor. İzlanda karşısında zorlanan Arjantin'in Hırvatistan karşısında ne yapacağı merak ediliyor.

Kupanın yıldızlarla dolu bir diğer takımı olan Fransa ise Peru ile karşı karşıya geliyor. Pogba, Dembele, Griezmann, Mbappe, Varane gibi iddialı oyunculara sahip Fransa, Avustralya karşısında zorlanmış ve 2-1'lik bir galibiyet elde edebilmişti. Danimarka ise Peru'yu Bundesliga'nın yeni parlayan isimleri Yussuf Poulsen'in tek golüyle geçebilmişti.

Danimarka–Avustralya maçı 15.00'te, Fransa-Peru maçı 18.00'de Arjantin-Hırvatistan maçı ise 21.00'de oynanacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT 4K kanallarında yayınlanacak.