Dünya Kupası'nda günün programı: Salah oynayabilecek mi?

Dünya Kupası'nda bugün Rusya ve Mısır karşı karşıya geliyor. Salah'ın oynayıp oynayamayacağı henüz bir netlik kazanmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya'da yapılan Dünya Kupası çekişmeli karşılaşmalarla devam ediyor. Dünün son mücadelesi olan İngiltere-Tunus maçında Tunus sürpriz bir penaltı kazanıp skoru eşitlediyse de Harry Kane maça damgasını vurdu ve 2-1 biten karşılaşmada takımının iki golünü de attı. İngiltere bu yıl en az yarı final oynamak istiyor.

Bugünkü programda ise H Grubu'ndaki iki maç yer alıyor. Saat 15.00'te Kolombiya Japonya'yla, 18.00'de ise Polonya Senegal'le karşı karşıya gelecek. Günün dikkat çekici maçlarından biri de A Grubu'ndaki Rusya ve Mısır mücadelesi. Bu maç saat 21.00'de oynanacak.

MUHAMMED SALAH OYNAYABİLECEK Mİ?

Rusya açılış maçında konuk ettiği Suudi Arabistan'ı 5-0 yenmişti. Mısır'da ise Şampiyonlar Ligi final maçında Liverpool forması giyerken Real Madrid'in sağ beki Sergio Ramos'un müdahalesiyle sakatlanan Mohammed Salah'ın Rusya'ya karşı forma giyip giyemeyeceği merak edilen konular arasında. Mısır'ın Teknik Direktörü Hector Cuper, Salah'ın Uruguay maçına yetişebileceğini söylemiş ama Salah yedek kadroda yer almasına rağmen forma yiyememişti. Uruguay Mısır'ı 89'uncu dakikada Gimenez'in golüyle yenmişti. Dünya Kupası maçları TRT 1 ve TRT 4K kanallarından yayınlanıyor. (Haber Merkezi)