Ramos’a 1 milyar euro’luk dava

Mısırlı avukat Bassem Wahba, Sergio Ramos'u, fiziksel ve psikolojik olarak zarar verme sebepleriyle suçladı. Wahba, 1 milyar euro’luk dava açarak FIFA'ya şikayet dilekçesi yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Liverpool ve Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finaline Mohamed Salah'ın sakatlığı damga vurdu. Mısırlı bir avukat Salah'ı sakatlayan Sergio Ramos'a 1 milyar euro'luk dava açtı.

Salah'ın Dünya Kupası'na yetişebileceği düşünülürken, Sergio Ramos'a tepkiler gelmeye devam ediyor. Mısır'ın Sada El-Balad kanalında yayınlanan habere göre, Bassem Wahba isimli bir avukat, FIFA'ya bir şikayet dilekçesi yazdı ve Sergio Ramos'u, bir ülke ve ülkenin en önemli futbolcusu üzerinde fiziksel ve psikolojik olarak zarar verme sebepleriyle suçladı. Wahba, "Ramos, Salah'ı bilerek sakatladı ve davranışı yüzünden cezalandırılmalı. Dava açtım ve FIFA'ya şikayet dilekçesi yazdım." dedi.

'FAUL POZİSYONUYDU'

Wahba, davanın kazanılması halinde bu paranın Long Live Egypt fonuna aktarılacağını belirtti. Maç içinde faul verilmeyen pozisyon hakkında Abdel-Hakeem adlı bir kullanıcı, Change.org üzerinden Ramos'un FIFA ve UEFA nezdinde cezalandırılmasını talep eden bir imza kampanyası başlattı. (Kaynak: Goal)