Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, zaferini taraftarlarıyla kutluyor. Sahneye çağrılan futbolculardan Tarık Çamdal ıslıklandı. Şampiyonluk kupasını ise kaptanlar Selçuk İnan, Hakan Balta ve Muslera kaldırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk kutlamasını Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleştiriyor.

Saat 19.05'te başlayan kutlamaya, Gripin grubu, Berkay ve Aleyna Tilki de şarkılarıyla katıldı. Tilki, Bafetimbi Gomis'in gollerinden sonra çalınan "Sen Olsan Bari" şarkısını söylerken, futbolcular da sahneye çıktı.

TARIK ÇAMDAL ISLIKLANDI

Sonrasında futbolcular tek tek anons edilerek, kupanın verileceği podyuma davet edildi. Ligin gol kralı olan Gomis, taraftarlara üçlü çektirirken; Tarık Çamdal ıslıklandı. Takım arkadaşları ise Çamdal'a sarılarak moral verdi. Taraftar daha sonra Tarık Çamdal için tezahüratlarda bulundu.

TERİM, ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ İLE GELDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kızları ve torunlarıyla birlikte yürürken Şampiyonlar Ligi'nin müziği çalındı. Futbolcular ve teknik heyet de çocuklarıyla birlikte sahneye çıktı.

Şampiyonluk kupasını kaptanlar Selçuk İnan, Hakan Balta ve Muslera kaldırdı. (HABER MERKEZİ)