Kayserispor'da Sumudica dönemi sona erdi

Kayserispor, teknik direktör Sumudica ile karşılıklı anlaşma ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendisini tanımaktan mutlu olduğumuzu ifade ediyoruz. Güle güle Şumi, kariyerinde başarılar" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, kararın ile karşılıklı anlaşmaya varılarak alındığı ayrıldığı belirtildi.

Kayserispor, ligin ilk yarısın 5'inci sırada noktalamıştı. Ancak ikinci yarıda istediği performansı sergileyemeyen Kayserispor, son 8 maçta 1 kez galibiyet elde etmiş ve 7 mağlubiyet yaşamıştı.

'GÜLE GÜLE ŞUMİ'

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, şu ifadeler yer verildi:

Sezonun ikinci yarısında aynı başarı tekrarlanamamış, yönetim olarak kendisine ve oyunculara verilen maddi manevi desteğe rağmen bir türlü ilk yarı performansına ulaşılamamıştır. Bu süreçte, sayın hocamız da bu durumdan rahatsızlığını ifade ederek birkaç hafta önce ayrılma isteğinde bulunmuş ancak yönetimimiz 'istikrar' açısından devam etmesini sağlamıştır. Ancak, geldiğimiz noktada, Sayın Sumudica ile yaptığımız görüş alışverişi sonucu, birkaç takviye olsa da, önümüzdeki sezonda çoğunlukla aynı futbolcu grubu ile yola devam edileceğinden, koordinasyon ve iletişimde sıkıntıyla birlikte 'hedeflenen başarı' açısından da tereddütler oluştuğundan karşılıklı anlayış çerçevesinde yollarımızın ayrılmasına karar vermiş bulunmaktayız. Hocamıza Kayserispor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendisini tanımaktan mutlu olduğumuzu ifade ediyoruz. Güle güle Şumi, kariyerinde başarılar." (KAYSERİ/DHA)