Gençlerbirliği futbolcuları, Pogba'ya saldırdı

Gençlerbirliği futbolcuları, sakatlığı nedeniyle sahayı terk eden takım arkadaşları Pogba'ya saldırdı. Güvenlik güçleri ve yöneticiler, araya girerek kavgaya son verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gençlerbirliği futbolcuları, Antalyaspor maçında sakatlandığı için sahayı terk eden ve takımı 10 kişi bırakan Floretin Pogba'ya saldırdı. Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav'a küfür ettiği iddia edilen 2 Gençlerbirliği taraftarı da gözaltına alındı.

Antalyaspor, 78’inci dakikada Souleymane Doukara’nın attığı golle Gençlerbirliği'ni mağlup etti. 88’inci dakikada sakatlanan Floretin Pogba, kenara geldi ve formasını çıkardı. Gençlerbirliği, 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullandığı için takım arkadaşı Ahmet Oğuz, "Nereye gidiyorsun" diyerek Pogba'ya tepki gösterdi. Bu sırada 2 oyuncu arasında tartışma yaşandı. Pogba'nın oyundan çıkmasıyla Gençlerbirliği, kalan dakikaları 10 kişi oynadı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Gençlerbirliği futbolcuları, sahayı terk eden Floretin Pogba'ya saldırdı. Araya giren güvenlik güçleri futbolcuları yatıştırdı. Daha sonra kulüp yöneticileri kavganın yaşandığı yere gelerek futbolcuları sakinleştirdi.

BAŞKAN CAVCAV'A TEPKİ

Mücadeleyi protokol tribününden takip eden Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, tribünden ayrılırken yoğun tepkilere maruz kaldı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından protokol tribününün hemen yanında yer alan sol kapalı tribününden Murat Cavcav ve yönetime küfür ettikleri gerekçesiyle 2 taraftar gözaltına alındı. Karşılıklı küfürleşmelerin ardından taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan taraftarlar, karakola götürüldü. (ANKARA/DHA)