Bayern Münih, Real Madrid'e yine mağlup oldu!

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'e konuk olan Real Madrid 1-0 geri düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. İspanyol ekibini galibiyete taşıyan isimler Marcelo ve Asensio oldu. Alman ekibi üst üste 6'ncı kez Real Madrid'e kaybetmiş oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Real Madrid, Bayern Münih'i deplasmanda 2-1  mağlup ederek final için büyük avantaj elde etti. İspanyol devini galibiyete taşıyan isimler Marcelo ve Asensio oldu. Ev sahibi ekip 28. dakikada Joshua Kimmich ile 1-0 öne geçse ve oyun üstünlüğünü elinde tutsa da bunu skora yansıtamadı.

Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl da çeyrek finalde karşılaşan iki ekibin mücadelesi Almanya'da yine benzer şekilde Bayern Münin'in 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup olmasıyla sonuçlanmıştı.

Bu maça da hızlı başlayan ev sahibi ekip, 28. dakikada da Kimmich ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Oyunda dengeyi sağlayamasa da 44. dakikada Real Madrid adına Marcelo, klas bir golle skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 57. dakikada Rafinha'nın büyük hatasını Vazquez-Asensio ikilisi affetmedi ve atağı başlatan Asensio bitirici vuruşu yaptı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Ronaldo, 71. dakikada ağları havalandırsa da hakem daha önce pozisyonda elle oynama olduğunu tespit etti ve golü geçersiz sayıldı. Ev sahibi ekip Franck Ribery ile net fırsatlar yakalasa da kaleci Navas'ı geçemedi ve maç 2-1 Real Madrid'in üstünlüğüyle sona erdi.

Bayern Münih'in sahasındaki 41 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken; Real Madrid, rakibi ile oynadığı üst üste 6. maçını da kazandı. Real Madrid, Bayern Münih'i tüm turnuvalarda üst üste 6 maçta da mağlup eden dünyadaki ilk ekip oldu.

İki takım arasındaki rövanş maçı 1 Mayıs Salı günü Madrid'de oynanacak.