Erol Bulut: Beşiktaş'a değil, farklı kişilere kaybettik

Beşiktaş'a mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, maçtan sonra Beşiktaş'ı tebrik etti. Hakemlerin maçı tekrar izlemesini isteyen Bulut, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Ancak bugün Beşiktaş'a değil, farklı kişilere karşı kaybettik" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig 30'uncu hafta maçında Beşiktaş kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, kaliteli bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Ancak biz bugün Beşiktaş'a değil, farklı kişilere karşı kaybettik. Bu maçı bir daha izlemeliler" dedi.

81'inci dakikada yapılan Doria değişikliğinin oyuna etki edip etmediği ile ilgili gelen bir soruya Bulut, "Golü Doria nedeniyle yediğimizi düşünmüyorum. Beşiktaş baskılı oynuyordu. Kaliteli bir takımla oynuyorsunuz. Adriano iyi bir orta yaptı. Talisca bu pozisyonlarda iyi vuruyor. Öncesinde yine böyle bir pozisyonda vurmuştu ve ben buna önlem almak istemiştim ama sonuçta gol oldu" yanıtını verdi.

Murat Yıldırım ile Ricardo Quaresma arasındaki pozisyonu değerlendiren Bulut, pozisyonun kırmızı kart olmadığını söyleyerek, "Maçı bir 90 dakika daha hakemlerimiz izlesin. Başka bir şey demiyorum" dedi. (İSTANBUL/DHA)

Şenol Güneş: Bir canımız var, onu da veririz sorun değilŞenol Güneş: Bir canımız var, onu da veririz sorun değil