Fikret Orman: Özel güvenlik personelimize saldırdı

 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olaylı derbide soyunma odası koridorlarında özel güvenlik görevlilerinin de takıma saldırdığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe - Beşiktaş maçının ertelenmesi ve yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çok üzgün olduklarını söyleyen Orman, futbol açısından istenmeyen gelişmeler yaşandığını söyledi. Derbi maçlarının, özellikle Fenerbahçe - Beşiktaş maçlarının gergin geçtiğini belirten Orman, şu açıklamada bulundu: "Bizim stadımızda da kırmızı kartlar oldu ama böyle bir güvenlik zaafiyeti olmadı. Bu Fenerbahçe'nin iç işleri bizi ilgilendirmez. Biz misafiriz. Dünya 3'üncüsü yapmış bir hocaya yapılanlar üzücü. Hakeme soruyorlar ve hakem de içeri girin diyor.

Arada da bir sürü olaylar oluyor. Özel güvenlik güçleri bizim personelimize saldırıyor. Üzülüyoruz. Ligde güzel bir yarışma var. Bunun güzel taraflarını ortaya çıkarmaya çalışacağımıza futbol kamuoyunu soğutuyoruz. Bizim stadımızda böyle şeyler olmuyor. Hocamızın durumu iyi. Önceden de beyin tramvası geçirdiği için ondan korktuk. MR'ı iyi çıktı. Hocanın morali bozuk."

NE OLACAK?

Orman, erteleme kararı ile ilgili ise "Hukuken ne olacağını bilmiyorum. Federasyon talimatı neyse onu yapacak. Buradan kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Yorum yapmayayım. Kararı TFF verecektir" diye konuştu.

KOLTUK ATILMIŞ

Maçta stadyumda olmadığını söyleyen Orman, Güneş'in atılan koltuk nedeniyle yaralandığı bilgisini verdi.

Şenol Güneş'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise "Çok üzgünüz. Bunlar futbolun içinde olmaması gereken şeyler" dedi.

(DHA)