Real Madrid taraftarı koreografiyi yapamadı!

Real Madrid taraftarları ilgi göstermeyince Atletico Madrid derbisinde yapılmaya çalışılan koreografi gerçekleştirilemedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Real Madrid taraftarları, Atletico Madrid derbisinde yapılmaya çalışılan koreografiyi gerçekleştirmeyi başaramadı.

La Liga'da Real Madrid, derbide Atletico Madrid'i ağırlarken maç öncesi koreografi skandalı yaşandı... Karşılaşma öncesi kale arkasında yapılması planlanan koreografide kartonlarla Real Madrid logosu oluşturulacaktı ancak bazı taraftarlar organizasyona ilgi göstermeyince ortaya anlamsız bir görüntü çıktı. İspanya basınında ve sosyal medyada Real Madrid taraftarlarının koreografi yapamaması gündem oldu.

KİMSE BİR ŞEY ANLAMADI

Gazeteler ‘Real Madrid tribünlerinde felaket’ başlığı atmasına neden olan koreografi denemesinde yapılmak istenen şey Real Madrid’in logosunu oluşturmaktı. Real Madrid taraftar grubu maç günü Tribuna Madridista, taraftarların ne yapması gerektiği anlatan bir tweet de atmıştı. Tweet’te ‘Mozaik, marşın başlangıcıyla görünür olacak ve marşın sonuna kadar devam edecek, yarısına kadar değil’ yazılmıştı. (Kaynak: Habertürk)