Yılmaz Vural'ın 29. takımı Eskişehirspor

Eskişehirspor, Teknik Direktör Yılmaz Vural'la anlaşmaya vardı. Vural'ın Türkiye'de çalıştırdığı 29. takım oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yücel İldiz'le yollarını ayıran Eskişehirspor, Teknik Direktör Yılmaz Vural'la anlaşmaya vardı. Yılmaz Vural'ın sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı, ligin bitiminde takımın durumuna göre sözleşme uzatacağı öğrenildi. Şahbaz, "Yılmaz hoca ile 5 maçlık anlaştık. Yılmaz Vural, büyük bir fedakarlık göstererek, hiç para almadan Eskişehirspor'a geliyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

29. TAKIMI ESKİŞEHİRSPOR OLDU

Cumhuriyet'in haberine göre ligin son maçında evinde Balıkesir’e 3-1 mağlup olan ve düşme hattında bulunan Es-Es, bitime 5 hafta kala Vural’la anlaştı. Yarın açıklanması beklenen anlaşmanın 5 maçlık olduğu ve takımın ligde kalması durumunda uzatılacağı öğrenildi. 31 puandaki Eskişehirspor, ligde 16. sırada yer alıyor.

Kırmızı-siyahlı ekibin bir üst sırasında yer alan Samsunspor’un puanı ise 33.

MESLEĞİ BIRAKMIŞTI

Eskişehirspor ile birlikte Yılmaz Vural'ın Türkiye'de çalıştırdığı takım sayısı 29'a yükseldi. Yılmaz Vural, 1994-1995 futbol sezonunda da Eskişehirspor'u çalıştırmıştı.

33 yıllık teknik direktörlük yaşamının 28’inci takımı Giresunspor’u geçtiğimiz günlerde sadece üç maç çalıştıran ve yönetimle anlaşamayıp ayrılan Yılmaz Vural, “Tövbe, bundan sonra bu işi bıraktım. Zaten şu 32 yıl içinde 20 milyon liradan fazla param kulüplerde kaldı” demişti.

Yılmaz Vural: Kaleci Ahmet geleceğimi duyunca kulis yapmışYılmaz Vural: Kaleci Ahmet geleceğimi duyunca kulis yapmış