Eski Beşiktaşlı Marcelo forma gösterince kavga çıktı!

Marcelo Guedes, maç sonunda Marsilya taraftarlarına formasını gösterince iki takım arasında kavga çıktı. Marcelo "6 numaralı formamı onlardan bu sezon kaç puan aldığımızı göstermek için gösterdim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa Ligi'nde Marsilya evinde Lyon'u ağırladı. Mücadele deplasman ekibinin 3-2'lik galibiyeti ile biterken, maç sonunda bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Brezilyalı savunmacı Marcelo Guedes tribünlere formasını gösterince ortalık karıştı.

Fanatik'in haberine göre; galibiyetin ardından Marsilya tribünlerine formasını gösteren Marcelo'nun hareketi ile iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Marsilya forması giyen defans oyuncusu Rami'nin tünelde Marcelo'nun üzerine yürümeye çalıştığı görüldü. Fransız basınında yer alan haberlere göre gerilim soyunma odasında da devam etti. İki takım yöneticilerinin devreye girmesiyle olaylar yatıştırıldı. Marcelo maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bazı insanlar maçtan önce çok konuştu ve onlara ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. 6 numaralı formamı onlardan bu sezon kaç puan aldığımızı göstermek için gösterdim" ifadelerini kullandı.

Etiketler futbol spor Lyon