Trabzonspor: 4 - Evkur Yeni Malatyaspor: 1

Trabzonspor, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u 4-1'lik skorla yendi. Bu sonuçla Bordo mavililer, evinde 4 maç aradan sonra galip geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Trabzonspor, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u 4-1 mağlup etti.

Bordo mavililere galibiyeti getiren golleri 24’üncü dakikada penaltıdan Burak Yılmaz, 64 ve 66’ncı dakikalarda Yusuf Yazıcı ile 86’ncı dakikada Onazi kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 35’inci dakikada Boutaib’ten geldi.

Trabzonspor, bu sonuçla galibiyet serisini 2 maça çıkarırken, evinde ise 4 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı. Trabzonspor, iç sahada en son 16 Aralık 2017'de 16'ncı hafta mücadelesinde Bursaspor'u mağlup etmişti.

ONAZİ, CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Trabzonspor’da, 3 sarı kartla ceza sınırında yer alan orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, karşılaşmanın 61’inci dakikasında gördüğü sarı kart gördü. Onazi, Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Bordo mavililerde, sol bek oyuncusu Filip Novak, 20’nci dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında sağ baldırından darbe aldı ve buz tedavisinin ardından oyuna döndü. Maça devam edemeyen Novak, 31’inci dakikada yerini Tomas Hubocan’a bıraktı.

AYTAÇ KARA, TEKNİK HEYETLE TARTIŞTI

Karşılaşmanın 37’nci dakikasında Evkur Yeni Malatyaspor’da oyundan alınan Aytaç Kara, yedek kulübesine geldiği sırada yardımcı antrenörlerle tartışma yaşadı. Burada yardımcı antrenörün üzerine yürüyen Aytaç, kulübedekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

RODALLEGA DEĞİŞİKLİĞE KIZDI, SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından maçın ilk dakikalarından itibaren ısınmaya gönderilen Hugo Rodallega, son değişiklik olarak Abdülkadir’in kulübeye çağrılması üzerine oyuna alınmayınca 64’üncü dakikada direkt olarak soyunma odasına gitti. (TRABZON/DHA)