Beşiktaş-Bayern Münih maçının adamı: Kedi

UEFA, Beşiktaş'ı Bayern Münih maçından dolayı disiplin kuruluna sevk etti. Bayern Münih'in maçın adamı anketinde ise kedi seçeneği yüzde 82 ile birinci sırada yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  UEFA komitesi dün akşam oynanan Beşiktaş - Bayern Münih maçında sahaya giren kediyi "istenmeyen davranışlar" arasında saydığı için Beşiktaş'a soruşturma açtı.

NTV Spor'un haberine göre, sahaya atılan yabancı maddeler, organizasyon bozuklukları, merdiven boşluklarının seyirci oturması gibi nedenler de soruşturma kapsamında. UEFA Disiplin Komitesi soruşturmayı 31 Mayıs'ta karara bağlayacak.

KEDİ, İNGİLİZ BASININ GÜNDEMİNDE

BBC Türkçe'nin haberine göre, sahaya giren kedi İngiliz basınını da gündemindeydi. The Sun gazetesi, "Sarman kedinin Vodafone Park'ta nasıl güvenliği geçip sahaya girdiği belirsiz. Ama Alman devlere karşı Şenol Güneş'in kendini toparlamasına yardımcı olmayı uman ölümüne fanatik bir Beşiktaşlı olduğunu tahmin ediyoruz" yazdı.

Kedinin sahaya girmesinden 50'inci dakikada sahaya girmesinin ardından oyun bir süre durmuş ve Beşiktaş 59'uncu dakikada golü bulmuştu.

The Daily Mail gazetesinde ise "Stadın bir köşesinde bir kedi nasıl olduysa güvenlik önlemlerini aşıp Vodafone Arena'ya girdi. Reklam panolarına zıplayıp sonra tıklım tıklım dolu tribünlerin önünde durdu... Kedinin girişi sahada baskın olan Bayern karşısında Türk takıma biraz olsun nefes aldırdı" ifadelerine yer verdi.

Express gazetesi de kedinin sahaya girişiyle ilgili haberine "Bayern Münih-Beşiktaş karşılaşmasını durduran tuhaf gerekçeyi gördünüz mü?" başlığını kullandı.

ANKET SONUCU: MAÇIN ADAMI KEDİ

Maçın ardından Bayern Münih'in İngilizce Twitter hesabından, maçın adamı anketi yapıldı. Seçenekler arasında Thiago, Wagner ve Müller'le birlikte kedi seçeneği de eklendi. Ankette, saat 17.00'ye kadar, 23 binin üzerinde oy kullanıldı ve kedi seçeneği yüzde 82'yle birinci sırada. Kulübün, Almanca Twitter hesabındaki ankette ise kedi seçeneği yüzde 46 ile önde.

Etiketler UEFA kedi Bayern Münih