Manchester United-Sevilla: Şampiyonlar Ligi'nde gecenin şifresiz maçı

Manchester United-Sevilla maçı TRT'de yayınlanacak. İki takım arasında ilk maç 0-0 bitmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manchester United-Sevilla maçı bu akşam TRT 1'de canlı olarak yayınlanacak. Son 16 turu rövanş karşılaşmalarında Manchester United ve Sevilla, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Old Trafford'da TSİ 22.45'te karşılaşacaklar. Gecenin diğer maçı ise Roma ve Shakhtar Donetsk arasında oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanşında Manchester United, Sevilla'yı konuk ediyor. İngiliz ekibi Manchester United bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele etti. Kırmızı Şeytanlar Basel, CSKA Moskova ve Benfica'nın yer aldığı gruptan 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak lider çıktı. Manchester United İngiltere Premier Lig'de ise çıktığı 30 maçta 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Manchester United 78 puanlı Manchester City'nin ardından 65 puanla 2. sırada bulunuyor.

SEVİLLA GRUPTA İKİNCİ OLDU

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Spartak Moskova ve Maribor'un yer aldığı E Grubu'nda oynayan Sevilla gruptan 2. sırada çıktı. 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 9 puan topladı. Sevilla, La Liga'da ise bu sezon istikrarsız bir görüntü çiziyor. 28 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan İspanyol ekibi 45 puan ile 5. sırada bulunuyor.