Trabzonspor'a bir dönem transfer yasağı

Trabzonspor'a, Trencin kulübüne Matus Bero transferi ile ödeme yapılmadığı gerekçesiyle bir dönem transfer yasağı geldi. Trabzonspor ise ödemenin yapıldığını fakat karşı tarafın ödemeyi FIFA'ya bildirmediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FIFA, Matus Bero ile Trabzonspor arasındaki hukuki süreçle ilgili kararını verdi. Bordo mavili kulübe bir dönem transfer yasağı geldi.

Sporx'in haberine göre FIFA, Bero transferi için zamanında Trencin kulübüne ödeme yapılmadığı gerekçesiyle Trabzonspor'a bir dönem transfer yasağı verildiği kararını bildirdi.

Trabzonspor, 2018-2019 sezonunun yaz döneminde transfer yapamayacak. FIFA'nın kararını CAS'a taşıma kararı alan Trabzonspor, Matus Bero'yu 2016 yılında Slovak kulübü Trencin'den kadrosuna katmıştı.

TRABZONSPOR: ÖDEME YAPILDI

Trabzonspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada ise borcun ödendiği fakat karşı tarafın FIFA'ya bildirim yapmadığı belirtildi.

Açıklamada, "FIFA tarafından bugün kulübümüze gönderilen yazıda, sıradaki ilk transfer döneminde uygulanmak üzere transfer yasağı getirildiği tarafımıza bildirilmiştir. İlgili yazıya konu olan borç ödenmiş olup, karşı tarafın ödemeyi FIFA’ya bildirmemesinden kaynaklı ortaya çıkan bu durumun düzeltilmesi için gerekli girişimler başlatılmıştır" denildi.