Samir Nasri'ye 1 yıl futboldan men cezası geliyor

Devre arasında Antalyaspor'la sözleşmesini fesheden ve La Liga ekiplerinden Las Palmas'a transferi gündemde olan Samir Nasri'ye, 1 yıl futboldan men cezası geleceği açıklandı. Resmi tebligatın pazartesi günü yapılması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor'la sözleşmesini devre arası transfer döneminde fesheden Samir Nasri'nin, UEFA'dan 1 yıl men cezası aldığı ifade edildi.

Hürriyet Spor Arena'da yer alan habere göre, henüz resmi olarak tebliğ edilmeyen bilgiyi İspanyol gazetesi Marca açıkladı. Nasri'ye gelen cezanın doping soruşturmasından olduğu belirtildi. Kararın pazartesi günü resmen açıklanacağı iddia edildi.

Marca'da yer alan habere göre 2 gün sonra resmen açıklanacak olan ceza kararı sebebiyle Nasri'nin Las Palmas'a yapacağı transferi de iptal oldu. Las Palmas Teknik Direktörü Paco Jemez de Samir Nasri transferinin gündemlerinden kalktığını açıkladı.

Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA) tarafından açılan soruşturmanın nedeni, Fransız yıldızın Los Angeles'ta bir klinikte damardan vitamin enjekte ettirmesi. Durum klinik çalışanı kadının şirketin reklamını yapmak için Nasri'yle olan fotoğrafını paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı. WADA ise bu görüntü üzerine Fransız oyuncuya doping soruşturması başlatmıştı.