Ali Koç 40 yıllık gazetede kendini okudu!

13 yıldır sürdürdüğü 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılarak Mayıs 2018'deki seçimde başkan adaylığını açıklayan Ali Koç, bugün davetlisi olarak katıldığı söyleşide '40 yıllık bir sürpriz'le karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'a bugün katıldığı bir söyleşide 40 yıllık bir gazetedeki kendisiyle ilgili haberin yer aldığı sayfa hediye edildi. Yaklaşık bin kişinin bulunduğu söyleşiye katılan davetlilerden birinin verdiği sayfadaki haberde Ali Koç ve ağabeyi Mustafa Koç kast edilerek, "Fenerbahçe gelecek günlerde başkan sıkıntısı çekmez!.." deniliyordu! Ali Koç, teşekkür ederek gazetedeki röportajın son bölümünü yüksek sesle okudu.

Hürriyet gazetesinin 11 Ocak 1978 tarihli sayısındaki Talay Erker'in, Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Emin Cankurtaran ile yaptığı röportajın bulunduğu sayfa, davetlilerden Okşan Sayın tarafından Ali Koç'a verildi. Teşekkür ederek gazeteyi daha sonra okuyacağını dile getiren Ali Koç, yoğun ısrarlar sonrası röportajdaki son paragrafı davetliler önünde yüksek sesle okudu. Röportajın söz konusu kısmında Cankurtaran'ın şu ifadeleri bulunuyordu: "Fenerbahçe'nin yarınları çok aydınlık. Şimdi konuştuğum Rahmi Koç'un oğlu... İki oğlu var, ikisi de hasta Fenerbahçeli... Aynen benim çocukluğumda olduğu gibi... Biraz sonra küçüğü gelecek, kendisine söz vermiştim, şu topu vereceğim... Fenerbahçe gelecek günlerde başkan sıkıntısı çekmez!.."

Bu sözler üzerine salonda alkışlar gelirken Ali Koç, gazeteyi kendisine veren Okşan Sayın'a "Sağ olun. Bunu daha önce de verebilirdiniz. Nasıl bu güne geldi?" diye sordu. Okşan Sayın da, "Bugünler için saklamıştım" diye cevap verince Ali Y. Koç "Tam zamanı şimdi" diyerek, "Sorumluluğumuz daha da arttı" yorumunu yaptı. (Kaynak: Habertürk)