Muslera'nın yerine Carrasso kalede

Galatasaray bugün sahasında ağırlayacağı Antalyaspor'u mağlup etmesi halinde yeniden liderlik koltuğuna oturacak. Maç öncesi Sarı Kırmızılıların en büyük sorunu kaleci Muslera'nın cezalı olması. Kaleyi, ligde ilk kez görev alacak olan Carrasso koruyacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Haftanın kapanış maçında Galatasaray-Antalyaspor karşılacak. Galatasaray'da cezalı Muslera’nın yerine kalede Carrasso görev yapacak. Ligde ilk kez kaleyi koruyacak Fransız eldivenin performansı Sarı-Kırmızılılar için belirleyici olacak.

Eray’ın daha önce Türkiye Kupası’nda 2-2 biten Konyaspormaçında yaptığı hatalar nedeniyle teknik direktör Fatih Terim’in 36 yaşındaki Carrasso’yu oynatacağı öğrenildi. Sezon başında kadroya katılan Carrasso, sadece 1 maçta görev yaptı, o da Türkiye Kupası’nda 5-1 kazanılan Sivas Belediyespor mücadelesi. Kasım ayındaki karşılaşmada İgor Tudor, Carrasso’yu 90 dakika oynatmıştı.

Fanatik'in haberine göre, hafta boyunca kaleci antrenörü Taffarrel’in özel olarak ilgilendiği tecrübeli file bekçisi, bugün Süper Lig’de ilk kez eldivenleri takacak. Tecrübeli kalecinin performansı Sarı-Kırmızılılar için belirleyici olacak. Taraftarların da maç öncesinde Carrasso’yu tribüne çağıracağı öğrenildi.