Cenk izledi, Everton 3 attı

Premier Lig'in 27'inci haftasında Everton sahasında Crystal Palace'ı 3 golle geçti. Milli futbolcu Cenk Tosun, karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olan Cenk Tosun, Maviler'in evinde Crystal Palace'ı ağırladığı maçta yedek bekledi. Cenk'in kulübede beklemesi taraftarlar arasında tartışma yarattı. Everton maçı 3-1 önde tamamladı.

Everton'un gollerini Gylfi Sigurdsson, Oumar Niasse ve Tom Davies kaydetti. Bu sonuçla Everton puanını 34'e çıkarırken, Crystal Palace 27 puanda kaldı.

Devre arasında yüksek bir bonservis bedeli ödenerek takıma katılan Cenk Tosun'un neden kulübede beklediğini soran taraftarlar, milli golcüye daha fazla fırsat verilmesini savundu.

Ligde istediği sonuçları alamayan Everton'da teknik direktör Sam Allardyce ise sonuç elde etmek ve tartışmalı olan koltuğunu sağlamlaştırmak için ligi bilen golcülerini ilk 11'de tercih ediyor.

Everton, Cenk Tosun'un transfer olmasının ardından oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve bir beraberlik elde etti. Cenk Tosun bu maçlarda forma şansı bulduğu anlarda golle tanışamadı. (HABER MERKEZİ)