Amatör Lig'de Engin Baytar izdihamı!

Karadeniz Ereğli Belediyespor'un yeni transferi Engin Baytar dün ilk maçına çıktı. 5 bin taraftardan büyük destek gören Baytar, "Bu kadar sevildiğimi ben de bilmiyordum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’a transfer olan milli futbolcu Engin Baytar yeni takımı ile dün ilk maçına çıktı.

Süper Lig’de Gençlerbirliği, Eskişehir, Trabzonspor ve Galatasaray’da oynayan milli futbolcu Engin Baytar geçtiğimiz yıl Aralık ayında BAL Ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren yeni takımının Ankara temsilcisi Keçiören Bağlumspor ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmanın 75. dakikasında oyuna girdi. Baytar, performansı ve sahadaki centilmen tavırları ile stadı ve stadı gören yüksek yerlerdeki taraftarların tezahüratı ile karşılandı.

'BU KADAR SEVİLDİĞİMİ BEN DE BİLMİYORDUM'

Kdz. Ereğli Belediyespor 90 dakikayı 3-1 galip tamamlarken, karşılaşma sonunda taraftara koşan Engin Baytar teşekkür etti. Taraftarların kendisine gösterdiği ilginin mutluluk verici olduğunu söyleyen Engin Baytar, “Çok güzel maç oldu. Bize fazla iş düşmedi. Çocuklar maşallah canavar gibiler. İnşallah sezon sonuna kadar böyle sürecek. Finalde de şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum. Eğer bir katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana. Taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Bu kadar sevildiğimi ben de bilmiyordum ama hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden” dedi.

Maç sonunda yaklaşık 5 bin taraftar futbolcuları alkışlayıp, galibiyeti kutladı. Ligde 10 haftadır yenilmeyen ve aldığı galibiyet ile puanını 34’e çıkartan Kdz. Ereğli Belediyespor 35 puana sahip Kırşehirspor’un ardından ikinci sırada yer alıyor. (Kaynak: Ereğli Haber)