Mustafa Cengiz: Ndiaye'i menajeri zehirlemiş!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ndiaye'nin enteresan bir menajeri var, o nasıl yaptıysa hocamın tabiriyle çocuğu zehirledi. Ndiaye çok iyi, temiz bir çocuk. Sevgili hocam görüştüğünde 'Bu çocuğu zehirlemişler, göndermem gerek' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, devre arası transfer döneminde Premier Lig ekiplerinden Stoke City'ye giden Badou Ndiaye'nin transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Bursa'da konuşan Mustafa Cengiz, "Biz Ndiaye'yi göndermek istemedik. Maalesef Ndiaye kendisi gitmek istedi. Önce hocamıza 'Kalmak istiyorum' dedi. Kalmak istiyorum deyince biz asla 'Ndiaye'yi satalım, mali sorunu halledelim' demedik, böyle bir hedefimiz de yoktu. Biz geldiğimizde önümüzde 14.5 milyon Euro'luk bir teklif vardı. 'Almadım' dediği bir yüzde 10 menajer ücretli

bir teklif bulduk. Bir de 600 bin Euro istiyorlardı, biz bunları tabii hocamız istemediği için reddettik" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yaşanan gelişmeleri de aktaran Cengiz, "Sonunda nedense, Ndiaye'nin enteresan bir menajeri var, o nasıl yaptıysa hocamın tabiriyle çocuğu zehirledi. Ndiaye çok iyi, temiz bir çocuk. Sevgili hocam görüştüğünde 'Bu çocuğu zehirlemişler, göndermem gerek' dedi. Biz anlaşamazsak hocamız 3 gün içinde tekrar alabileceğini söyledi. Bu arada Stoke City çok bastırdı. Bunun tabii Dünya Kupası var, biz de yüzde 15 pay koydurduk, satılması muhtemel olduğu için. 16 milyon Euro'ya getirdik, ayrıca istenen komisyonu yüzde 1 milyon Euro'da tuttuk, yüzde 10'da tutmadık. 600 bin Euro'yu ödemeyiz dedik ve netice olarak Galatasaray'a minimum, ileriki satışlar hariç 2.7 ile 2.8 milyon Euro artı gelir sağladık. Bununla övünüyoruz" açıklamasını yaptı. (BURSA/DHA)